overzichtsfoto

Over ons

één voor allen,
allen voor één


Door de instelling het dagelijks beter te willen doen werken we met z’n allen aan topkwaliteit. Onze gedeelde passie voor grondig  loonwerk en grondverzet verbindt ons. HKA Nieuwkoop werkt als een hecht team dat graag een stapje extra zet voor de ander. Zo is de klant tevreden en gaat ons personeel met een glimlach naar het werk.

Geschiedenis HKA Nieuwkoop

HKA Nieuwkoop is gestart als 100% agrarisch loonbedrijf in de veen- weide gebieden. Naast het agrarische werk is in de jaren ook een tak van grondverzet ontstaan. Deze twee pijlers vullen elkaar goed aan als het gaat om de machines, medewerkers en ook klanten. 
Als professionele loonwerker hebben we altijd geïnvesteerd in moderne machines die passen bij het gebied waarin we actief zijn; lichtgewicht machines, brede banden, sleepslangsystemen, etc.

In 2018 is HKA, samen met JM van Vliet, Gebr. vd Poel en RVR het samenwerkingsverband 'Bodemkracht' aangegaan. Het doel van dit initiatief is om de agrarische klant zo goed mogelijk te adviseren en te faciliteren richting de toekomst.

_MMK6605-bewerkt-web
_MMK6435-web
_MMK6440-web

De juiste mensen, met de juiste machine, op de juiste plek

Als professionele speler in grondig grondverzet en loonwerk hanteren we hoge standaarden. Onze machines zijn netjes, onze machinisten zijn gedreven en onze planning kan makkelijk op- en afschalen. Ons doel? Optimaal resultaat.

HKA serie 2-13
Meststrooier
Grasrijden kraan 2

Leer onze bevlogen mensen kennen

De machinisten en chauffeurs zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. Dagelijks werken we met z'n allen aan de uitdaging om het morgen nog beter te doen

Meteen Persoonlijk contact

Op de hoogte blijven?